Известие

Collapse
No announcement yet.

Добра покупка ли е 1.6 16V ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добра покупка ли е 1.6 16V ?

Здравейте !
    Решил съм се да си взема алфа 155. Изчетох доста неща от този форум, но конкретно за двигателя 1.6 16V 120ps. почти нищо няма. Може ли някой да сподели опита си с този агрегат или някаква информация за слабостите му?
    Конкретно съм си харесал тази
    http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...061&f1=details

Ще съм благодарен на всякакви мнения!

16 V мотор, т.е. по-скъпа поддръжка, ако има и нещо за правене се почва с драмите, няма клима, т.е. лятото си е неприятно, достатъчно ниска цена - аз не бих я взел. Ако ще е 16 V ще е 1.8 или 2.0, макар, че
    аз лично нямам "сила" да поддържам такъв мотор и лично не бих си взел. Но това е моята лична гледна точка - неангажираща.
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

хубава е на снимките ама аз знам че алфа 155 са до 1996г и това чудо за 2500 лева не ми е реално.обаче ако е така вземи я

Comment

Първоначално публикувано от risto
        .....ама аз знам че алфа 155 са до 1996г ......
        нещо си се пообъркал
        '97 155 1.8 16V
        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
        the cost of living is dying...everybody pays...
        sigpic

Comment

обявата изчезна

Comment

...верно ,че изчезна...
            156-2.4-JTD-99;
            156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

Аз не бих взел 1.6 за това купе. А и както казаха колегите, 16v мотора си е "само" 3 пъти по-скъп за поддръжка в сравнение със 8v... Но в крайна сметка, покупката си я преценяваш ти - ако колата те грабне, и наблизо няма 2.0 8v, мисля че можеш да си я вземеш спокойно. Колкото до цената - има всякакви изненади по автокъщите, и читава кола може да се вземе за доста изненадваща сума ...
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Моето мнение, е че ако ще потдържаш 16В то си вземи 2.0 16в. или НАЙ-МАлко 1.8..... Разхода на 2.0 е същия, даже по нисък при настъпане

Иначе 8В
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
                  Моето мнение, е че ако ще потдържаш 16В то си вземи 2.0 16в. или НАЙ-МАлко 1.8..... Разхода на 2.0 е същия, даже по нисък при настъпане

Иначе 8В
                  Прав е колегата!!! Аз за това си взех ti, харчи си ама поне върви ....
                  Suzuki GSX-R 750 07'

Comment

карам такава кола,верно че частите бяха малко по скапи от другите ,вече не е така.е има някои фрапиращи неща като например моторчето за ниски обороти което на цена в "бош"300 евро без ддс.сега незнам каква е цената.това беше преди 4 години.
                    моита е 96 година ако имаш вапроси
                    0887405409
                    0897272739

Comment

Working...
                    X